2024年

The 5th International Symposium on AI and Electronics

私たちの研究発表を行いました。

“Improvement of Charge State Estimation in Quantum Dots by Machine Learning and Visualization of the Model by Grad-CAM”

東北大学 電気通信研究所

情報通信共同研究拠点

令和5年度共同プロジェクト研究発表会

私たちの研究発表を行いました。

“Study on Response of Quantum Point Contact to Alpha Radiation”

“Single PbS colloidal quantum dot transistor”

“Towards automatic parameter tuning of large-scale quantum system by machine learning”

過去の活動